Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İsrail Güçleri Gazze'deki Sivilleri Evlerinden Edip Geri Dönüşlerini Engellemeye Devam Ediyor

İsrail Güçleri Gazze'deki Sivilleri Evlerinden Edip Geri Dönüşlerini Engellemeye Devam Ediyor

İsrail'in Gazze'deki saldırıları ve sivilleri evlerinden ederek geri dönüşlerini engellemesi sürüyor. Filistinlilerin umutları ateşkes anlaşmasıyla ilgiliyken, İsrail'in engellemeleri devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail Güçleri Gazze'deki Sivilleri Evlerinden Edip Geri Dönüşlerini Engellemeye Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki sivilleri zorla yerinden etmesinin ardından aylar geçti, ancak Filistinliler, evlerine geri dönmek için zorlu koşullara rağmen yollara düşüyor.

İsrail güçlerinin 7 Ekim'de başlattığı saldırılar, aylar geçmesine rağmen hala devam ediyor. Bölge genelinde yoğun bombardımanlarla evlerinden ve sevdiklerinden koparılan siviller, zorlu bir süreç yaşadı. İsrail'in saldırıları sonucunda Gazze Şeridi'nin kuzeyi adeta harabeye döndü. Evler, hastaneler ve ibadethaneler yerle bir edildi. Kuzeyde yaşayan Filistinliler, güney ve orta kesimlere sığınarak, ne olursa olsun evlerine dönmek için umutlarını korudu.

Geri Dönüş Yolları Açılıyor mu?

Bazı sivillerin İsrail kontrol noktalarını geçerek evlerine ulaştığı bildiriliyor. Ancak İsrail Ordusu, bu iddiaları yalanlayarak, Gazze Şeridi'nin kuzeyine geri dönüşü engellediğini belirtti. İsrail, bölgenin hala savaş bölgesi olduğunu savunarak, geri dönüş izni verilmeyeceğini açıkladı.

İsrail Kuzeye Dönen Sivillere Ateş Açtı

Filistinli kaynaklara göre, İsrail ordusu bugün kuzeye dönen sivillere ateş açtı. Bu saldırıda 1 kadın hayatını kaybetti, 23 kişi ise yaralandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Kokoşka nasıl yapılır? Yufkalı Tavuk tarifi

Antalya Kokoşka nasıl yapılır? Yufkalı Tavuk tarifi