Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İspanya'nın Büyük Havaalanı Şiddetli Fırtına Nedeniyle Sular Altında!

İspanya'nın Büyük Havaalanı Şiddetli Fırtına Nedeniyle Sular Altında!

İspanya'nın turistik cenneti Mayorka, şiddetli fırtınalarla sarsıldı! Palma'daki ana havaalanı sular altında kaldı, uçuşlar iptal edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İspanya'nın Büyük Havaalanı Şiddetli Fırtına Nedeniyle Sular Altında!
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Mayorka adası, son günlerde şiddetli fırtınaların etkisi altında. Turizm sezonunun hızla yaklaştığı bu dönemde, adanın en büyük havaalanı olan Palma'daki Son Sant Joan Havaalanı, fırtınanın şiddetiyle sular altında kaldı.

Havaalanına dair alınan görüntülerde, pistlerin sular altında kaldığı ve tavanın çöktüğü açıkça görülüyor. İşte bu manzara, havaalanındaki faaliyetlerin durma noktasına geldiğini gösteriyor.

Uçuşlar İptal Edildi Havaalanı Kapanma Noktasında

Aşırı hava koşulları nedeniyle birçok uçuş iptal edilirken, havaalanındaki tüm faaliyetler durma noktasına geldi. İşçiler, selin kontrol altına alınması için büyük çaba harcıyor ancak su, otobüslerin arasından geçerken görüntülendi. Ayrıca, sular altında kalan otoparkta, araçların zorlukla ilerlediği görüldü.

Acil Durum Planı Devreye Sokuldu

Ulaştırma Bakanı Oscar Puente, havaalanında yaşanan acil durumun farkında ve gerekli önlemleri alıyor. Mayorka'ya yapılacak uçuşlar, geçici olarak alternatif havalimanlarına yönlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Dönülmez Kavşaktan U Dönüşü Yapan Sürücü Kaza Yaptı

Kocaeli'de Dönülmez Kavşaktan U Dönüşü Yapan Sürücü Kaza Yaptı