Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İspanya'da Valencia'daki 14 Katlı Binada Yangın: 7 Kişi Yaralandı

İspanya'da Valencia'daki 14 Katlı Binada Yangın: 7 Kişi Yaralandı

İspanya'nın Valencia kentinde 14 katlı bir binada çıkan yangında 7 kişi yaralandı. Yangın diğer binalara da sıçradı ve yangın henüz söndürülemedi. Yetkililerden uyarılar geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İspanya'da Valencia'daki 14 Katlı Binada Yangın: 7 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Valencia'nın Campanar Mahallesi'nde bulunan 14 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın, hızla büyüyerek binayı sardı. Binada yaşayanlar, balkonlarda kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ve ambulans ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar için sahra hastanesi kuruldu. Yetkililer, yangında 7 kişinin yaralandığını belirtti.

Yangın, bitişiğindeki başka bir binaya da sıçradı. Bölge halkına, yangın bölgesinden uzak durmaları çağrısı yapıldı. Görgü tanıkları, yangının hızla yayıldığını, bunun nedeninin binanın dış cephesinde kullanılan malzemeden kaynaklanmış olabileceğini ifade etti. Valencia Belediye Başkanı Maria Jose Catala, "Acil durum ekiplerinin işini yapmasına izin vermek için lütfen yangın alanından uzak durun” ifadelerini kullandı. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ise, "Valencia'da bir binada meydana gelen korkunç yangın karşısında dehşete düştüm. Yangından etkilenen tüm insanlara dayanışma duygularımı ve olay yerinde görev yapan tüm acil durum personeline takdirlerimi iletmek istiyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Ocak ayında turist rekoru kırdı

Türkiye Ocak ayında turist rekoru kırdı