Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya İran Devrim Muhafızları Erbil’i vurdu

İran Devrim Muhafızları Erbil’i vurdu

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Irak'ın kuzeyinde bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentini balistik füzelerle hedef aldığını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İran Devrim Muhafızları Erbil’i vurdu
KAYNAK: İHA

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Irak'ın kuzeyinde bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentini balistik füzelerle hedef aldığını duyurdu. İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, "İran düşmanlarının gerçekleştirdiği terör saldırılarına karşılık olarak bu gece İran karşıtı terörist ve casuslara ait karargahlar balistik füzelerle vuruldu" ifadelerine yer verildi.

Erbil'de gece yarısı sularında meydana gelen güçlü patlama sesleri, saldırının etkisini gösterdi. Yerel kaynaklar, Erbil'deki ABD Başkonsolosluğu binası, Erbil'in kuzeyinde bulunan ve ABD askerlerinin bulunduğu Harir üssü ile Uluslararası Erbil Havaalanı'nın bomba yüklü SİHA'lar ile füzelerle hedef alındığını aktardı.

Saldırı sonrasında Uluslararası Erbil Havaalanı'nda bütün uçuşlar askıya alınırken, ABD'nin Başkonsolosluğu binasında siren sesleri yükseldi. Bu gelişmeler, bölgedeki tansiyonu yükseltirken, uluslararası çevrelerden olaya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Ben Bu Cihana Sığmazam' 53. Bölüm Ne Oldu? 53, Bölüm Ful İzle

'Ben Bu Cihana Sığmazam' 53. Bölüm Ne Oldu? 53, Bölüm Ful İzle