Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Hakan Fidan G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na Katılmak İçin Brezilya'da

Hakan Fidan G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na Katılmak İçin Brezilya'da

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya'da düzenlenen G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılarak bölgesel ve küresel konularda önemli diplomatik temaslarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hakan Fidan G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na Katılmak İçin Brezilya'da
KAYNAK: İHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Brezilya'ya gelişinin ardından temaslarına ara vermeden devam ediyor. Bakan Fidan, dün akşam saatlerinde Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ve Güney Afrika Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Naledi Pandor ile bir araya geldi.

Fidan'ın dünkü temasları kapsamında Rio de Janeiro şehrinde önemli görüşmeler gerçekleşti. Bakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yanı sıra Meksika Dışişleri Bakanı Alicia Barcena Ibarra, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ve Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile bir araya geldi.

Brezilya Dışişleri Bakanı Vieira Ile Görüştü2

Bölgesel ve Küresel Konularda Görüş Alışverişi

Görüşmelerde bölgesel ve küresel konuların yanı sıra ikili ilişkiler ve iş birliği imkanları ele alındı. Diplomatik temaslarda, uluslararası alanda yaşanan gelişmeler ve ortak çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Brezilya Dışişleri Bakanı Vieira Ile Görüştü3

Brezilya Ziyareti Uluslararası İlişkilerde İş Birliğini Güçlendiriyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Brezilya ziyareti, Türkiye'nin uluslararası ilişkilerdeki etkin rolünü pekiştirmeye yönelik önemli adımların atıldığı bir süreci temsil ediyor. Bakan Fidan'ın gerçekleştirdiği görüşmeler, Türkiye'nin bölgesel ve küresel barış ve istikrar için katkılarını vurguluyor.

Brezilya Dışişleri Bakanı Vieira Ile Görüştü4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF'den açıklama: Mauro Icardi PFDK'ya sevk edildi

TFF'den açıklama: Mauro Icardi PFDK'ya sevk edildi