Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Güvenlik güçleri şok oldu. Arazide yapılan aramada 56 vahşi hayvan yakalandı

Güvenlik güçleri şok oldu. Arazide yapılan aramada 56 vahşi hayvan yakalandı

Meksika’da güvenlik güçleri tarafından bir arazide yapılan aramada, aralarında 10 kaplan, 5 aslan ve 6 jaguarın bulunduğu toplam 56 vahşi hayvan ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güvenlik güçleri şok oldu. Arazide yapılan aramada 56 vahşi hayvan yakalandı

Meksika’nın Jalisco eyaletinde yer alan La Barca şehrinde güvenlik güçleri, baskın yaptıkları arazide çok sayıda vahşi hayvan ele geçirdi.

AW876476_01

Meksika Cumhuriyet Başsavcılığı (FGR) tarafından yapılan açıklamada, büyük bir arazide yapılan arama sonucunda aralarında 10 kaplan, 6 jaguar, 5 aslan, 3 akbaba, 2 kartal ve 2 pelikanın bulunduğu toplam 56 vahşi hayvan ele geçirildiği aktarıldı.

AW876476_03

Yetkililer, Meksika Güvenlik Bakanlığı’na bağlı askeri personelin bölgede rutin kontrol amaçlı yaptıkları devriye sırasında arazideki hayvanları fark ettiklerini ve ardından Federal Kamu Bakanlığı’ndan (MPF) aldıkları yetkiyle baskın düzenlediklerini bildirdi.
Yakalanan vahşi hayvanların, olayla ilgili soruşturmayı yürütecek olan Federal Kamu Bakanlığı’na (MPF) teslim edildikleri belirtilirken, operasyon sırasında tutuklanan kimse olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi. İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sera Kadıgil: “Bir oy TİP’e bir oy Kemal’e”

Sera Kadıgil: “Bir oy TİP’e bir oy Kemal’e”