Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Güney Kore'nin Bucheon Kentindeki Otelde Yangın: Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi

Güney Kore'nin Bucheon Kentindeki Otelde Yangın: Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi

Güney Kore'nin Bucheon kentindeki 9 katlı otelde çıkan yangında ölü sayısı 7'ye yükseldi. Yangının hızla yayılmasına yangın söndürücü sistemlerin eksikliği neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güney Kore'nin Bucheon Kentindeki Otelde Yangın: Ölü Sayısı 7'ye Yükseldi
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Güney Kore'nin Bucheon kentinde bulunan 9 katlı bir otelde çıkan yangında 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yangında ayrıca 12 kişinin yaralandığı belirtildi.

Yetkililer, yangının otelin 8'inci katında başladığını ve yangın söndürücü fıskiyelerin bulunmaması nedeniyle hızla yayıldığını açıkladı. Otelde yangın söndürücü sistemlerin mevcut olmaması, dumanın kısa sürede diğer katlara yayılmasına neden oldu.

iki kişi 8'inci kattan atlayarak yaşamını yitirdi

İtfaiye yetkilisi Lee Sang-don, otelin 2003 yılında inşa edildiğini ve o tarihte yangın söndürücü sistemlerin zorunlu olmadığını belirtti. Lee, olay yerine ulaştıklarında otelin dumanla dolmuş olduğunu ifade etti. Yangının başladığı odada kalan kişinin "yanık kokusu" nedeniyle odasını değiştirdiği ve bu nedenle yangın çıktığında odanın boş olduğu belirtildi.

İtfaiye yetkilisi Cho Seon-ho ise yangında beş kişinin duman nedeniyle, iki kişinin ise 8'inci kattan atlayarak yaşamını yitirdiğini söyledi. Cho, yangının "elektrik sorunundan" kaynaklanmış olabileceğini ve soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Lideri Özgür Özel Ressam Bedri Baykam ile görüştü

CHP Lideri Özgür Özel Ressam Bedri Baykam ile görüştü