Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Gazze’de can kaybı 22 bin 835'e yükseldi

Gazze’de can kaybı 22 bin 835'e yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik yaptığı saldırılar sonucunda 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana ölenlerin sayısı 22 bin 835'e, yaralananların sayısı ise 58 bin 416'ya yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazze’de can kaybı 22 bin 835'e yükseldi
KAYNAK: İHA

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken, son 24 saat içerisinde yaşanan bombardımanda 113 Filistinli hayatını kaybetti, 250 kişi de yaralandı. Saldırıların başladığı 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana ölenlerin sayısı 22 bin 835'e, yaralananların sayısı ise 58 bin 416'ya yükseldi.

Gazze Şeridi'nde süren saldırılar, bölgedeki insanların yaşam koşullarını zorlaştırarak binlercesini yerinden etti. Dünya genelinde saldırılar büyük tepki çekerken, uluslararası toplumdan gelen çağrılara rağmen şiddet devam etmekte.

Filistinli yetkililer, saldırıların durdurulmaması durumunda bölgedeki insani krizin daha da derinleşeceği ve acil yardıma ihtiyaç duyulacağı uyarısında bulundu. Uluslararası platformda, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına son verilmesi ve taraflar arasında barışçıl bir çözüm bulunması çağrıları sürüyor. Ancak şiddetin devam etmesi, bölgede endişelerin artmasına neden oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ak Parti Eski Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Yaşamını Yitirdi! Halil Özcan Kimdir? Halil Özcan'ın Hastalığı Neydi?

Ak Parti Eski Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Yaşamını Yitirdi! Halil Özcan Kimdir? Halil Özcan'ın Hastalığı Neydi?