Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Filistinli şarkıcı Delal Ebu Amine gözaltına alındı!

Filistinli şarkıcı Delal Ebu Amine gözaltına alındı!

İsrail polisi, Filistinli şarkıcı Delal Ebu Amine'yi, sosyal medyada Filistin'e destek verdiği ve İsrail aleyhine paylaşımlar yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filistinli şarkıcı Delal Ebu Amine gözaltına alındı!
MUHABİR: Süleyman Gezici

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim'de 'Aksa Tufanı' adıyla kapsamlı bir saldırı başlattıktan sonra İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 11 gündür devam ediyor. Bu süre zarfında, İsrail polisi Nasıra kentinde yaşayan sosyal medyada etkili bir şarkıcı olan Delal Ebu Amine'yi gözaltına aldı. İsrail polisi, Ebu Amine'nin "Filistin'i desteklediği ve olayları kışkırttığı" şüphesiyle gözaltına alındığını açıkladı.

Açıklamada, polisin Ebu Amine'nin gözaltı süresinin uzatılması talebiyle Nasıra Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvuracağı belirtildi. Ebu Amine, 1983'te Nasıra şehrinde doğmuş olup aynı zamanda doktor ve yapımcıdır. Evli ve iki çocuk annesi olan Ebu Amine'nin Instagram hesabında 309 bin takipçisi bulunmaktadır. Ünlülerin İsrail'in saldırılarına karşı Filistin'e destek vermeye devam ettiği bir dönemde yaşanan bu olay, bölgedeki gerilimi daha da artırmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23. kez ameliyat olan Fulden Uras'tan üzücü açıklama: İyiyim demeye utanıyorum

23. kez ameliyat olan Fulden Uras'tan üzücü açıklama: İyiyim demeye utanıyorum