Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Filistin lideri Abbas: İsrail, bütün kırmızı çizgileri aştı

Filistin lideri Abbas: İsrail, bütün kırmızı çizgileri aştı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail ordusunun Gazze'de El-Ehli Baptist Hastanesi'ni vurmasından sonra açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada: "İsrail, tüm kırmızı çizgileri aştı. Onların veya herhangi birinin bizi buradan atmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filistin lideri Abbas: İsrail, bütün kırmızı çizgileri aştı
MUHABİR: Süleyman Gezici

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail ordusunun Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ni hedef alarak "tüm kırmızı çizgileri aştığını" belirterek bir açıklama yaptı.

Mahmud Abbas, çarşamba günü erken saatlerde yaptığı açıklamada, El-Ehli Hastanesi'ne yapılan saldırıyı "iğrenç bir savaş katliamı" olarak tanımladı ve bu tür eylemlere tahammül edilemeyeceğini vurguladı. Abbas, "İsrail, tüm kırmızı çizgileri aştı. Onlar veya başkası bizi bu topraklardan atmaya izin vermeyeceğiz" dedi. Filistin lideri, artık savaşı sona erdirme dışında hiçbir müzakereyi kabul etmeyeceklerini ifade etti. Saldırının ardından Abbas, yarın Ürdün'de ABD Başkanı Joe Biden'ın da katılacağı bir zirveye katılmayacağını duyurmuştu. Ancak Ürdün Dışişleri Bakanı, kısa bir süre sonra zirvenin iptal edildiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mevsim geçişine dikkat! Bunları yaparsanız hasta olmayı unutun

Mevsim geçişine dikkat! Bunları yaparsanız hasta olmayı unutun