Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Eşine sürpriz 50.yaş günü partisi düzenleyen kadın partide kocasını zehirledi

Eşine sürpriz 50.yaş günü partisi düzenleyen kadın partide kocasını zehirledi

ABD’nin Missouri eyaletinde, 47 yaşındaki Michelle Peters, eşine düzenlediği 50. yaş günü partisini beğenmediği için kocasının sodasına böcek ilacı koyarak zehirledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşine sürpriz 50.yaş günü partisi düzenleyen kadın partide kocasını zehirledi
KAYNAK: Haber Merkezi

ABD’nin Missouri eyaletinde, 47 yaşındaki Michelle Peters, eşine düzenlediği 50. yaş günü partisini beğenmediği için kocasının sodasına böcek ilacı koyarak zehirledi. Eşi, içeceğin tadının tuhaf olduğunu fark ettikten sonra hastalandı ve sarı ve kahverengi mukusla öksürme, boğaz ağrısı, kusma ve ishal belirtileri gösterdi.

Eşi tarafından zehirlendiğinden şüphelenen adam, Laclede İlçesi Şerif Ofisi ile temasa geçti. Güvenlik kamerası görüntülerinde, Peters’ın parti gününden itibaren düzenli olarak her gün aynı ilacı içeceklere koyduğu görüldü. Michelle Peters, birinci derece saldırı ve silahlı suç eylemi nedeniyle tutuklandı.

 2 Temmuz’da mahkemeye çıkacak

Peters’ın yeminli ifadesinde, kocasının partiyi takdir etmediği için ona kızgın olduğu belirtildi. Kocası ise, Peters’ın kendisini 500 bin dolarlık hayat sigortası ödemesini almak için veya başka biriyle bir ilişkisi olabileceği için zehirlediğinden şüphelendiğini söyledi. Michelle Peters, 2 Temmuz’da mahkemeye çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'in eski adı ne? İçel neresi?

Mersin'in eski adı ne? İçel neresi?