Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Esad'ın kuzenlerine neden yaptırım kararı alındı? ABD bu kez sert çıktı...

Esad'ın kuzenlerine neden yaptırım kararı alındı? ABD bu kez sert çıktı...

ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada aralarında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın 2 kuzeninin de bulunduğu toplam 6 kişiye yaptırım kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esad'ın kuzenlerine neden yaptırım kararı alındı?  ABD bu kez sert çıktı...

ABD Hazine Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, aralarında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın 2 kuzeninin de bulunduğu toplam 6 kişinin sentetik uyuşturucu türü olan Captagon hapı üretmek ve ihraç etmek gerekçesiyle yaptırım listesine eklendiği kaydedildi.

ABD Hazine Bakanlığı yaptırım listesini genişletiyor. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, aralarında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın 2 kuzeninin de bulunduğu 6 kişinin yaptırım listesine dahil edildiği aktarıldı. Yabancı Varlıklar Kontrol Dairesi Başkanı Andrea M. Gacki, 6 kişinin sentetik uyuşturucu türü olan Captagon hapı üretmek ve ihraç etmek gerekçesiyle yaptırım listesine eklendiğini belirtirken, "Suriye, kaçakçılığının büyük bir bölümünün Lübnan üzerinden gerçekleştirildiği ve son derece bağımlılık yapan Captagon üretiminde dünya lideri haline geldi. Müttefiklerimizle birlikte uyuşturucu geliriyle Beşar Esad rejimini destekleyenlerden hesap soracağız" ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şiddetli dalgalar Konyaaltı Sahili'ni beyaza bürüdü

Şiddetli dalgalar Konyaaltı Sahili'ni beyaza bürüdü