Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Erdoğan ve Tatar İstanbul'da Stratejik Buluşmada!

Erdoğan ve Tatar İstanbul'da Stratejik Buluşmada!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Tatar İstanbul'da Stratejik Görüşmelerde Buluştu! Detaylar ve İkilinin Güçlü İş Birliği İçin Atılan Adımlar Haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan ve Tatar İstanbul'da Stratejik Buluşmada!
KAYNAK: İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile stratejik görüşmelerde bulundu. Toplantı basına kapalı gerçekleşirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel de görüşmeye katıldı.

Stratejik Görüşmeler İçin İstanbul Buluşması:

İki lider arasındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen toplantı, stratejik konularda önemli görüşmeleri içeriyordu. Basına kapalı olarak gerçekleşen buluşmada, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgesel meseleleri ele alarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

A W100436 01

Cevdet Yılmaz ve Ünal Üstel de Toplantıda Hazır Bulundu:

Görüşmeye, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve KKTC Başbakanı Ünal Üstel de katılarak önemli konularda yapılacak çalışmalara destek verdiler. Toplantı sonrasında her iki lider, basına yönelik bir açıklama yapmadılar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile gerçekleştirdiği bu stratejik görüşme, iki ülke arasındaki iş birliği ve ilişkilerin geleceği adına önemli adımların atılmasına zemin hazırlayabilir.

A W100436 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mauro Icardi’den kilo eleştirilerine cevap: Banyodan fotoğraf paylaştı

Mauro Icardi’den kilo eleştirilerine cevap: Banyodan fotoğraf paylaştı