Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Donald Trump'ın Savcı İlişkisi Mahkemede Tartışıldı: İddialar ve İfadeler

Donald Trump'ın Savcı İlişkisi Mahkemede Tartışıldı: İddialar ve İfadeler

Donald Trump'ın 2020 Georgia seçimlerine müdahale etmekle suçlandığı dava kapsamında, görevlendirdiği savcı ile ilişki yaşadığı iddia edilen Fulton Bölge Savcısı Fani Willis ve Nathan Wade mahkemede ifade verdi. İkilinin ilişkisi, davanın seyrini etkileyebilecek nitelikte eleştirilere neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donald Trump'ın Savcı İlişkisi Mahkemede Tartışıldı: İddialar ve İfadeler
KAYNAK: İHA

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 2020 Georgia seçimlerine müdahale etmekle suçlandığı dava kapsamında görevlendirdiği savcı ile ilişki yaşadığı iddia edilen Fulton Bölge Savcısı Fani Willis ve Nathan Wade, mahkemede ifade verdi. İkilinin ilişkisi ve yaşananlar, davanın seyrini etkileyebilecek nitelikte.

Willis ve Wade'in romantik ilişkisinin, Trump'a karşı yürütülen davanın adil bir şekilde sürdürülmesini sorgulayan eleştirilere neden olduğu biliniyor. İkilinin ilişkisi, adil yargılanma prensipleriyle bağdaşmadığı gerekçesiyle sık sık eleştirildi.

Kanser Tedavisi Görüyordum

Wade, çapraz sorguda ilişkilerinin zamanlamasıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Kendisine yöneltilen sorulara cevap verirken, 2019'da ilişkiye başlandığı iddialarını reddetti. Ayrıca, kanser tedavisi gördüğü dönemlerde steril olmayan ortamlardan kaçındığını ve bu sebeple ilişkiye başlamadığını belirtti.

Nakit Alışkanlığını Anlattı

Willis, mahkemede Wade ile birlikte çıktıkları tatil ve gezilerde kullandıkları nakit para hakkında detaylı bilgiler verdi. Nakit kullanma tercihini babasından aldığını ve her zaman nakit para bulundurduğunu belirten Willis, ilişkilerinde maddi konuların gerginlik yarattığını vurguladı.

Yarın Devam Edecek

Mahkemede verilen ifadelerin ardından davanın duruşması sona erdi. Ancak, tartışmaların ve eleştirilerin devam etmesi bekleniyor. Yarın yapılacak duruşmada, olayların detaylarına ve ilişkinin davanın seyrine olan etkisine daha fazla odaklanılması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Antalya Milletvekili 'ne Cem Oğuz'dan Cevap

AK Parti Antalya Milletvekili 'ne Cem Oğuz'dan Cevap