Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kanada Başbakanı ve Kanada Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kanada Başbakanı ve Kanada Dışişleri Bakanı ile görüştü

İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi adına uluslararası girişimlerde bulunan Temas Grubu üyesi dışişleri bakanları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan liderliğinde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile görüşme gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kanada Başbakanı ve  Kanada Dışişleri Bakanı ile görüştü
KAYNAK: İHA

İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi adına uluslararası girişimlerde bulunan Temas Grubu üyesi dışişleri bakanları, Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan liderliğinde, Gazze Şeridi'nde yaşanan çatışmaların durdurulması ve kalıcı bir barışın sağlanması amacıyla Kanada'ya yönelik önemli bir diplomasi ziyareti gerçekleştirdi. Bu çerçevede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yanı sıra Temas Grubu üyesi diğer bakanlar, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Gazze Şeridi'nde devam eden çatışmaların durdurulması ve bölgede kalıcı bir barışın tesis edilmesi hedefiyle gerçekleştirilen görüşmelerde, uluslararası toplumun çabalarının yoğunlaştırılması ve etkin bir şekilde koordine edilmesi üzerinde duruldu. Temas Grubu, bölgesel istikrarın ve insan haklarının korunmasının önemine vurgu yaparak, çatışmaya bir son verilmesi ve taraflar arasında adil bir çözüm bulunması için çaba sarf ediyor. Gazze Şeridi'ndeki olaylar uluslararası arenada büyük bir endişeye neden olmuş durumda ve Temas Grubu, bölgede yaşanan insani krizin çözümü ve barışın tesis edilmesi için yoğun diplomasi trafiği yürütüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın liderliğindeki Türk heyeti, Kanada yetkilileri ile gerçekleştirdiği görüşmelerde bu yöndeki çabalara destek arayışında bulundu.

Dışişleri Bakanı Fidan, Kanada Başbakanı Ile Görüştü3 W

Dışişleri Bakanı Fidan, Kanada Başbakanı Şle Görüştü2 W

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EPDK 20 şirkete lisans verdi

EPDK 20 şirkete lisans verdi