Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Almanya’da Diplomatik Temaslarda Bulundu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Almanya’da Diplomatik Temaslarda Bulundu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen güvenlik konferansı için bulunduğu ziyaret sırasında, çeşitli diplomatik görüşmeler gerçekleştiriyor. Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi ve diğer birçok önemli diplomat ile de görüşmeler gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Almanya’da Diplomatik Temaslarda Bulundu
KAYNAK: İHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere Almanya’nın Münih kentinde bulunuyor. Bu ziyareti sırasında, çeşitli diplomatik görüşmeler gerçekleştiriyor.

Fidan'ın Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile Görüşmesi

Münih’teki temasları kapsamında, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi. Görüşmenin detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Almanya’da Diplomatik Temaslarda Bulundu!-1

Fidan'ın Diğer Diplomatlarla Görüşmesi

Fidan'ın Münih'teki temasları, sadece Hollanda Dışişleri Bakanı ile sınırlı değil. Daha önce bugün, Moldova Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu, Togo Dışişleri, Bölgesel Entegrasyon ve Yurtdışı Togolular Bakanı Robert Dussey, Birleşik Krallık Avam Kamarası Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Alicia Kearns, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Küresel Akiller Grubu Başkanı Mary Robinson ile de görüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş!

Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş!