Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Dışişleri Bakanı Fidan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Dışişleri Bakanı Fidan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü

Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Almanya ziyareti, uluslararası ilişkilerde yeni adımların habercisi olarak dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dışişleri Bakanı Fidan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü
KAYNAK: İHA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya’da temaslarını sürdürüyor. Fidan, Almanya'nın Münih kentinde bir dizi önemli görüşmeye imza attı.

Münih'teki Görüşmeler

Fidan'ın Münih temasları kapsamında Moldova Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu, Togo Dışişleri, Bölgesel Entegrasyon ve Yurtdışı Togolular Bakanı Robert Dussey ve Birleşik Krallık Avam Kamarası Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Alicia Kearns ile bir araya geldiği bildirildi.

Öne Çıkan Temaslar

Münih'teki temaslarında özellikle Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile gerçekleştirdiği görüşme dikkat çekti. Fidan, Aliyev ile yapıcı bir diyalog kurarak, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde adımların atılması gerekliliğini vurguladı.

Türkiye'nin Dış Politika Atağı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Almanya ziyareti, Türkiye'nin uluslararası alandaki etkinliğini ve dış politika atağını bir kez daha gözler önüne serdi. Türkiye, stratejik ortaklarıyla olan ilişkileri güçlendirme ve bölgesel barış ve istikrarın sağlanmasına yönelik çabalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Marmara Denizi’nde Batan Gemiye Ait Son Görüntüler Ortaya Çıktı

Marmara Denizi’nde Batan Gemiye Ait Son Görüntüler Ortaya Çıktı