Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Birleşik Krallık'ta İntih*r Yanlısı İnternet Sitelerinde 700'den Fazla İnsan Partner Arıyor

Birleşik Krallık'ta İntih*r Yanlısı İnternet Sitelerinde 700'den Fazla İnsan Partner Arıyor

BBC'nin araştırması, Birleşik Krallık'ta 700'den fazla kişinin intihar yanlısı internet sitelerinde intihar partneri aradığını ortaya koydu. Araştırma, bu sitelerin ne kadar tehlikeli olduğunu ve insanların nasıl yönlendirildiğini gözler önüne serdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Birleşik Krallık'ta İntih*r Yanlısı İnternet Sitelerinde 700'den Fazla İnsan Partner Arıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

BBC’nin gerçekleştirdiği bir araştırma, Birleşik Krallık’ta 700’den fazla insanın intih*r yanlısı internet sitelerinde kendine intih*r partneri aradığını ortaya çıkardı.

2019 yılında, 28 yaşındaki Brett Stevens, intih*r partneri olarak eşleştiği bir kadınla birlikte hayatına son verdi. Stevens’ın annesi Angela Stevens, oğlunun ölümünü araştırmak için yıllarını harcadığını belirtti. Angela Stevens, bu tür sitelerin insanları nasıl manipüle ettiğini ve tehlikeli etkilerini dile getirerek, "Başka nerede beraber hayatını sonlandırmak istediğin bir partner bulabilirsin ki?" diyerek tehlikenin boyutunu ifade etti.

5 binden fazla paylaşım var

BBC’nin ismini açıklamadığı site üzerinde, dünyanın dört bir yanından 5 binden fazla paylaşımın olduğu ve bu platformda intih*r eden 130 Britanyalı’nın kimyasal bir madde kullanarak hayatına son verdiği belirtildi. BBC ekibi, anonim bir hesap oluşturarak site içindeki yaş, cinsiyet, lokasyon ve tercih edilen ölüm şekli gibi bilgilerin filtreler üzerinden eşleştiğini tespit etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gerard Depardieu'nun Tecav*z İddiasıyla Yargılanacak

Gerard Depardieu'nun Tecav*z İddiasıyla Yargılanacak