Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da 37 yaban keçisinin avlattırılması kabul edildi

Antalya'da 37 yaban keçisinin avlattırılması kabul edildi

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaban keçisi avlanma kotalarının ihalesi, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü Antalya'da gerçekleştirilecek. Av sezonu kapsamında toplamda 37 adet yaban keçisinin para karşılığında avlanmasına izin veren ihale düzenlenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da 37 yaban keçisinin avlattırılması kabul edildi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü,  2024-2025 Av Yılı Av Turizmi Uygulama talimatı kapsamında Antalya ve Isparta illerinde 15 parti halinde 37 adet yaban keçisi acente kotalarının avlattırılması işi için ihale ilanı açtı. 18 Eylül 2024 Çarşamba günü, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi'nde yaban keçisi avlanma kotaları için ihale düzenleyecek.

EN DÜŞÜK İHALE BEDELİ

Antalya’nın Konyaaltı, Finike, Kaş, İbradı, Akseki, Döşemealtı ilçelerindeki Yaban Hayatı Geliştirme Sahası ilan edilen bölgede yaban keçilerinin avlattırılması için 18 Eylül 2024 Çarşamba günü ihale düzenlenecek. İhalelerde teklif vermek için belirlenen muhammen bedel (en düşük bedel) ise 200 bin ile 1 milyon 40 bin TL arasında değişiyor. İhalede, 15 parti halinde toplam 37 adet yaban keçisinin avlanması için teklifler alınacak. İhaleye katılmak isteyenlerin, belirtilen saatten önce teklif zarflarını teslim etmeleri ve gerekli belgeleri hazırlamaları gerekiyor. Detaylı şartname ve diğer belgeler Antalya ve Isparta Şube Müdürlüklerinden temin edilebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşini öld*ren kat*linin cezai ehliyeti tam çıktı

Eşini öld*ren kat*linin cezai ehliyeti tam çıktı