Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Donald Trump'tan 2020 Seçimlerine İlişkin İddialar: Hile Yapanlar Yargılanacak

Donald Trump'tan 2020 Seçimlerine İlişkin İddialar: Hile Yapanlar Yargılanacak

Donald Trump, 2020 seçimlerinde hile yaptığını iddia ettiği kişilerin yargılanacağını belirtti. Eski Başkan, hile yapanların uzun süreli hapis cezaları alacağını savundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Donald Trump'tan 2020 Seçimlerine İlişkin İddialar: Hile Yapanlar Yargılanacak
KAYNAK: Haber Merkezi

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, 2020 seçimlerinde hile yaptıklarını iddia ettiği kişiler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Trump, bu kişilerin yargılanacağını ve "uzun süreli hapis cezaları" alacaklarını savundu.

Trump, Truth Social adlı sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kazandığımda, hile yapan bu kişiler uzun süreli hapis cezalarına çarptırılacak. Bir daha böyle bir adalet ahlaksızlığı yaşanmaması için en geniş kapsamda yargılanacaklar" ifadelerine yer verdi.

Hedefte Kimler Var?

Eski Başkan, hile yaptıklarını iddia ettiği kişiler arasında avukatlar, bağışçılar, yasa dışı seçmenler ve seçim görevlilerinin bulunduğunu öne sürdü. Ayrıca 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinin detaylıca inceleneceğini belirtti.

Trump'tan 2020 Seçimlerine Yönelik Suçlamalar

Trump, daha önce de 2020 başkanlık seçimlerinde hile yapıldığını iddia etmiş, 2016 seçimlerinde kazandığına kıyasla 2020'de çok daha fazla oy aldığını ancak hileye başvurulduğunu savunmuştu. Bu iddialar, ABD'de geniş yankı uyandırmış ve büyük tartışmalara neden olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Esenyurt'ta mahkemeden satılık 155 m² arsa

İstanbul Esenyurt'ta mahkemeden satılık 155 m² arsa