Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Dünya Galler Prensesi Kate Middleton Kemoterapi Tedavisini Tamamladığını Açıkladı

Galler Prensesi Kate Middleton Kemoterapi Tedavisini Tamamladığını Açıkladı

Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisini tamamladığını duyurdu. Prenses, sürecin ardından sağlık odaklı yeni bir döneme girdiğini belirtti ve destekleyenlere teşekkür etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galler Prensesi Kate Middleton Kemoterapi Tedavisini Tamamladığını Açıkladı
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisinin tamamlandığını duyurdu. Prenses Kate, tedavi sürecini ve bu süreçte yaşadıklarını eşi Prens William ve çocuklarıyla Norfolk'ta geçirdiği özel zamanları gösteren bir videoyla paylaştı. Videoda, Prenses Kate, "Kemoterapi tedavimi nihayet tamamlamış olmanın rahatlığını anlatamam. Son 9 ay ailemiz için son derece zorlu geçti" şeklinde duygularını ifade etti.

Galler Prensesi, kemoterapi sürecinin ardından kanserden uzak kalmak için odaklanacağını belirtti. Şunları söyledi: “Tedaviyi tamamlamış olmama rağmen, sağlığıma kavuşma ve tam iyileşme yolum uzun. Her günü olduğu gibi kabul etmeye devam etmeliyim.” Prenses, gelecekte evden çalışacağını ve fırsat buldukça bazı kamu görevlerini de üstleneceğini dile getirdi. Ayrıca, iyileşmenin bu yeni aşamasına "yenilenmiş bir umut" ve "hayata karşı duyduğu takdir" ile girdiğini vurguladı.

Halka Teşekkür

Kate Middleton, bu süreçte kendisine destek veren halka teşekkür etti. Norfolk'ta çekilen videoda, Prenses Kate, eşi ve çocuklarıyla orman ve sahilde vakit geçirdi, kart oynadı ve piknik yaptı. Ayrıca, Prenses’in annesi Carole Middleton ve babası Michael Middleton da videoda yer aldı.

Ocakta Ameliyat Geçirmişti

Kate Middleton, Ocak ayında karın bölgesinden bir ameliyat geçirmişti. Ameliyat nedeniyle resmi görevlerine mart sonundaki Paskalya'ya kadar ara verdiği belirtilmişti. 22 Mart'ta kanser teşhisi konduğu açıklanmıştı. Prens Charles da aynı dönemde ameliyat olmuş ve Şubat'ta kanser teşhisi almıştı. Ayrıca, Prens Charles'ın kardeşi York Dükü Prens Andrew'ün eski eşi Sarah Ferguson'un cilt kanseri tedavisi görmeye başladığı duyurulmuştu. Ferguson, daha önce de meme kanseri tedavisi görmüştü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistin'de Öldürülen Türk Aktivist Ayşenur Ezgi Eygi İçin Nablus'ta Cenaze Töreni Düzenlendi

Filistin'de Öldürülen Türk Aktivist Ayşenur Ezgi Eygi İçin Nablus'ta Cenaze Töreni Düzenlendi