Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya 326 bin TL'lik fatura Antalyalı iş insanını isyan ettirdi

326 bin TL'lik fatura Antalyalı iş insanını isyan ettirdi

Antalya’nın önde gelen iş insanlarından olan Erdal Atılgan, sahibi olduğu işletmeye gelen su ve elektrik faturasını paylaşarak isyan etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
326 bin TL'lik fatura Antalyalı iş insanını isyan ettirdi
KAYNAK: Dilan ANDIÇ - Tayfun AKYATAN

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz Ayı Olağan Meclisi sonrası toplanan, ASAT Genel Kurulu’nda suya yüzde 446 oranındaki zam meclisten geçmişti. Ülke genelinde ses getiren büyük zammın ardından birçok vatandaş su faturalarını paylaşarak isyan etti. Antalya’da ünlü bir balık restoranının sahibi olan iş insanı Erdal Atılgan da Ağustos 2024 tarihinde gelen elektrik ve su faturaları karşısında şok geçirdi. Atılgan’ın paylaştığı su faturasında bin 90 metreküp su kullanımı için 121 bin 56 TL 24 Kuruş şeklinde fatura kesildiği öğrenildi. Ünlü iş insanının ağustos elektrik faturasında ise kWh cinsinden toplam elektrik tüketiminin bin 253. 418 olduğu görülürken bu kullanım bedelinin 225 bin 450 TL olarak faturaya yansıtıldığı belirtildi.


İŞİN ÇİVİSİ ÇIKTI

Sosyal medya hesabından fatura paylaşarak isyan eden Erdal Atılgan, ¨İşin iyice çivisi çıktı. Bu gidişat hiç hayra alamet değil. Geçen yıla göre en temel ihtiyaçlardan olan elektik ve su faturaları tam 5 kat arttı. İşletmeler pahalı diyoruz. Hayatımız yaşamımız pahalı arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun!¨ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun OSB'de patlama: 5 işçi yaralandı

Samsun OSB'de patlama: 5 işçi yaralandı