Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Beyaz Saray Basın Sözcüsü: Biden ve Trump Teksas'ta Sınır Ziyaretinde Bulunacaklar

Beyaz Saray Basın Sözcüsü: Biden ve Trump Teksas'ta Sınır Ziyaretinde Bulunacaklar

Biden ve Trump, Teksas'ta sınır ziyaretleri için hazırlanırken, göç krizi ve sınır güvenliği seçimlerin merkezine yerleşiyor. Biden ve Trump Teksas sınırını aynı gün gidecekler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beyaz Saray Basın Sözcüsü: Biden ve Trump Teksas'ta Sınır Ziyaretinde Bulunacaklar

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, Başkan Biden'ın Sınır Devriyesi yetkilileri, kolluk kuvvetleri ve yerel liderlerle görüşmek üzere Teksas'ın Brownsville kentine perşembe günü bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

Cumhuriyetçi kampanya ekibince yapılan açıklamada, Biden'ın ziyaretinin daha önceden duyurulan Trump'ın ziyaretiyle aynı güne denk getirilmesinin "samimiyetsiz bir girişim" olduğu belirtildi.

Biden ve Trump'ın Sınır Ziyaretleri Seçim Stratejisi Mi?

Biden ve Trump'ın, Meksika sınırında aynı güne denk gelen ziyaretleri 2024 başkanlık seçimlerine giden süreçte "Demokratlarla Cumhuriyetçiler arasında sınır güvenliği üzerinden oy toplama yarışının bir parçası" şeklinde yorumlandı.

Anketler Ne Diyor?

ABD genelinde yapılan anketler, Biden'ın yasadışı göç konusunda "savunmasız gözüktüğünü" öne sürerken, göçle ilgili endişelerin arttığını da ortaya çıkardı. Ankete katılanların yüzde 17'si göçü bugün ABD'nin karşı karşıya olduğu en önemli sorun olarak sıraladı.

Biden Yönetiminin Durumu Ne?

Anket verileri, Biden yönetiminin ABD-Meksika sınırındaki sığınmacı akınıyla başa çıkmakta zorlandığını ortaya koydu.

Trump'ın Açıklaması: Sınırı Kapatacağım ve Göçmenleri Sınır Dışı Edeceğim

Trump'ın kampanya ekibi, eski başkanın 29 Şubat Perşembe günü Meksika'dan en yoğun düzensiz göçmen girişinin yaşandığı Eagle Pass kentine ziyarette bulunacağı bilgisini de paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Uysal'dan ANSİAD'a Ziyaret

Uysal'dan ANSİAD'a Ziyaret