Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ASKER, BANKACIYI AK-47 İLE ÖLDÜRDÜ

ASKER, BANKACIYI AK-47 İLE ÖLDÜRDÜ

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler tüm dünyayı şok etti. Hintli bir bankacı, kredi anlaşmazlığı yaşadığı Uganda askeri tarafından defalarca kurşunlandı. İşte o dehşet anları.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ASKER, BANKACIYI AK-47 İLE ÖLDÜRDÜ

NİHAT SARAÇ / HABER

Uganda'nın başkenti Kampala'da, ülke genelinde büyük bir şaşkınlık ve endişeye sebep olan trajik bir olay meydana geldi. Hintli bir bankacının, kredi anlaşmazlığı nedeniyle Uganda askeri tarafından AK-47 tüfeği ile öldürüldüğü bildirildi. 

Ekran görüntüsü 2023-08-17 143657

Yerel yetkililere göre, kredi anlaşmazlığı sebebiyle yaşanan anlaşmazlık sonucu çıkan tartışma kısa sürede şiddetlenerek trajik bir sona ulaştı. İddialara göre, Hintli bankacı ile Uganda askeri arasında başlayan anlaşmazlık, çevrede bulunanlar tarafından duyulan silah sesleriyle son buldu. Güvenlik güçleri olay yerine hızla müdahale ederken, bankacı yaşamını yitirdi. Olay sonrasında gözaltına alınan Uganda askerinin sorgusu sürerken, yetkililer olayın ayrıntılarını soruşturuyor. Uganda hükümeti, olayın araştırılacağını ve sorumluların adalete teslim edileceğini belirtirken, ülke genelinde olayın yarattığı şok ve endişe sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TATLISES’TEN ACI HABER

TATLISES’TEN ACI HABER