Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya Andrew Tate Kadın Düşmanı Olduğunu Kabul Etti: Kadınlarla Yalnızca Çocuk Yapmak İçin Seks Yapılır

Andrew Tate Kadın Düşmanı Olduğunu Kabul Etti: Kadınlarla Yalnızca Çocuk Yapmak İçin Seks Yapılır

Kendisini "kadın düşmanı" ilan eden sosyal medya fenomeni Andrew Tate, kadınlarla seks yapmanın yalnızca çocuk yapmak için olması gerektiğini söyleyerek tepki topladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Tate'in hesabının kapatılmasını isterken, fenomen, Romanya'da tecavüz ve insan kaçakçılığı suçlamalarıyla yargılanmayı bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Andrew Tate Kadın Düşmanı Olduğunu Kabul Etti: Kadınlarla Yalnızca Çocuk Yapmak İçin Seks Yapılır
KAYNAK: Haber Merkezi

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni Andrew Tate, kadın düşmanlığı ile suçlanıyor. Kendini "kadın düşmanı" olarak tanımlayan Tate, erkeklerin kadınlarla yalnızca çocuk yapmak amacıyla seks yapması gerektiğini belirtti. Zevk için seks yapan erkeklerin "eşcinsel" olduğunu savundu.

Tate'in X'teki paylaşımı büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Tate'in hesabının kapatılmasını talep etti. Birçok kullanıcı, fenomenin açıklamalarını "tıklama kazanmaya yönelik bir gösteri" olarak nitelendirdi.

Daha Önceki Tartışmalı Açıklamaları

Bu, Tate'in tartışmalı açıklamalarının ilki değil. Daha önce beyaz erkeklerin "genetik potansiyellerinin tıkandığını" ve çocuk yapmadıkları takdirde yerlerinin çabuk doldurulacağını söylemişti. Bu açıklamalar da büyük tepki çekmişti.

Tecavüz ve İnsan Kaçakçılığı Suçlamalarıyla Yargılanmayı Bekliyor

Tate, şu anda Romanya'da tecavüz ve insan kaçakçılığı suçlamalarıyla yargılanmayı bekliyor. Davanın sonucuna göre, Birleşik Krallık'a iade edilecek ve orada seks suçlamalarıyla yüzleşecek. Bu durum, sosyal medya fenomeninin geleceği üzerinde ciddi etkiler yaratabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atatürk Devlet Hastanesi'nde Bakanlık Devrede

Atatürk Devlet Hastanesi'nde Bakanlık Devrede