Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Dünya Almanya Başbakanı uçaktan inerken yarım saat bekletildi

Almanya Başbakanı uçaktan inerken yarım saat bekletildi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in, Katar'a varışında uçakta yaklaşık yarım saat bekletildiği iddia edildi. Steinmeier'in bu beklemenin sebebini, Katar'ın Almanya'nın Gazze politikasına karşı tepkisi olarak yorumlanmış olabileceği belirtiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Almanya Başbakanı uçaktan inerken yarım saat bekletildi
KAYNAK: Haber Merkezi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in dört günlük Ortadoğu ziyaretinin son durağı olan Katar'da uçakta yaklaşık yarım saat bekletildiği iddia ediliyor.

Dün uçakla Doha Havalimanı'na inen Steinmeier'in, karşılamada Katarlı bir yetkili olmaması nedeniyle uçakta beklemek zorunda kaldığı belirtiliyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Steinmeier'in uçağın çıkış kapısında beklediği görülmekte. Beklemenin, Katar'ın Almanya'nın Gazze politikasına tepkisinden kaynaklanmış olabileceği yorumları yapılıyor. Steinmeier'in eşi Elke Büdenberder ve diğer delegasyon üyelerinin ise daha önce uçaktan indikleri ifade ediliyor. Steinmeier'in, Katar Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Sultan bin Saad Al Muraikhi tarafından karşılandıktan sonra Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani ile görüşmesine zamanında ulaştığı belirtiliyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Parayla mutluluğun sırrı çözüldü: Araştırma sonuçları açıklandı

Parayla mutluluğun sırrı çözüldü: Araştırma sonuçları açıklandı