Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya ABD'ye darbe! Suriye'deki ABD Üslerine saldırı!

ABD'ye darbe! Suriye'deki ABD Üslerine saldırı!

Suriye'nin Deyrizor ve Haseke illerinde, ABD askerlerinin bulunduğu Ömer petrol sahası ile Şeddadi ilçesindeki üslere aynı anda saldırılar düzenlendi. Yel kaynakların verdiği bilgilere göre karadan karaya atılan silahlarla eşzamanlı bir saldırı düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ABD'ye darbe! Suriye'deki ABD Üslerine saldırı!
MUHABİR: Süleyman Gezici

Suriye'nin Deyrizor ve Haseke illerinde, ABD askerlerinin bulunduğu Ömer petrol sahası ile Şeddadi ilçesindeki üslere aynı anda saldırılar düzenlendi.

Yerel kaynaklardan gelen bilgilere göre, Deyrizor'daki Ömer petrol sahası ve Haseke'deki Şeddadi ilçesindeki ABD üslerine, karadan karaya atılan silahlarla eşzamanlı bir saldırı düzenlendi. Saldırılar sırasında üslerin çevresine düşen roketler tespit edilirken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı rapor edilmedi. Daha önce, Suriye'nin güneyinde bulunan Tenef bölgesindeki ABD üssüne ve Irak sınırına yakın Malikiyye ilçesindeki Robarya Üssü'ne kimliği belirsiz insansız hava araçları (SİHA) ile saldırılar düzenlenmişti. Deyrizor toprakları, Fırat Nehri'nin doğusunda yer alıyor ve YPG/PKK'nın denetiminde bulunuyor. Bu bölge, Suriye hükümeti ve İran destekli grupların kontrolündeki diğer bölgelerden ayrılıyor. İran destekli gruplar, bu bölgelerde bulunan ABD üslerine zaman zaman roketler ve SİHA'larla saldırılar düzenliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilere 10 bin TL müjdesi! Büyük beklenti gerçek oldu

Emeklilere 10 bin TL müjdesi! Büyük beklenti gerçek oldu