Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya 62 Yaşındaki Adamı Diri Diri Gömdüler!

62 Yaşındaki Adamı Diri Diri Gömdüler!

Moldova'da yaşanan şok edici olayda, bir adam diri diri gömüldüğü yerden sağ olarak çıkarıldı. Polis ekipleri, duydukları boğuk yardım çığlıklarıyla olay yerine yönlendirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
62 Yaşındaki Adamı Diri Diri Gömdüler!
KAYNAK: Haber Merkezi

Moldova'nın kuzeybatısında bulunan Ustia köyünde yaşanan olay, bölgede büyük şok ve endişe yarattı.

74 yaşındaki bir kadının evinde ölü bulunması üzerine başlayan inceleme sırasında, polis ekipleri evin bahçesinde dolaşırken beklenmedik bir ses duydu. Olay yerine yönlendirilen polis memurları, bahçede "boğuk yardım çığlıkları" işittiklerini belirtti.

 4 Gün Sonra Kurtarıldı

Sese doğru hareket eden polis ekipleri, kazdıkları alandan bir adamın çıkarılmasıyla karşılaştı. 62 yaşındaki bu adam, şaşkınlık yaratan bir şekilde diri diri gömüldüğü alandan sağ olarak kurtarıldı. Polis memurları, adamın bilincinin yerinde olduğunu doğrulayarak, hemen hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı

Kimliği açıklanmayan adam, verdiği ifadede, evinde 18 yaşlarında bir genci misafir ettiğini ve birlikte içki içtikleri sırada aralarında bir kavga çıktığını söyledi. Bu kavgada genç tarafından öldürülen 74 yaşındaki eşinin cesedinin bahçeye gömüldüğünü ve kendisinin de aynı şekilde gömüldüğünü belirtti.

Hastanede Tedavi Gören Adamın Durumu İyiye Gidiyor

Olayın ardından hastaneye kaldırılan adamın durumu ise stabil. 4 gün boyunca gömülü kaldığı anlaşılan adam, tıbbi müdahalelerle hayata döndürülme sürecinde. Hastane kaynakları, adamın durumunun iyiye gittiğini ve tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATM'den para çekerken dikkat: Yargıtay'dan önemli karar!

ATM'den para çekerken dikkat: Yargıtay'dan önemli karar!