Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Dünya 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü Washington Büyükelçiliği'nde Coşkuyla Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü Washington Büyükelçiliği'nde Coşkuyla Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde coşkuyla kutlandı. Anma töreninde şehitlerimizi yâd etmek için özel bir program düzenlendi. Özel video gösterimi ve sanat sergisi de etkinlikler arasındaydı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü Washington Büyükelçiliği'nde Coşkuyla Kutlandı
KAYNAK: İHA

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın çeşitli yerlerinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü büyük bir coşkuyla karşılandı. 109. yıl dönümü vesilesiyle, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde özel bir tören düzenlendi.

Ordu mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen anma töreninde, şehitlerimizi yâd etmek için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunduğu bu anlamlı törende, Kur'an-ı Kerim de şehitlerimiz için okundu.

Özel Video Gösterimiyle Zafer Yeniden Canlandırıldı

Büyükelçilik tarafından özel olarak hazırlanan bir video gösterimi ile zafer yeniden canlandırılırken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan'dan gelen çelenkler, Büyükelçilik girişinde sergilendi. Washington DC'de yaşayan Türk vatandaşları, zaferin 109. yıl dönümünde şehitlerini bir kez daha anmanın gururunu yaşadılar.

Sanat Sergisi Ziyaretçilerin İlgisini Çekti

Bu anlamlı gün kapsamında düzenlenen bir sanat sergisi de ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. Sergide, Çanakkale Zaferi'nin önemine vurgu yapan eserler, büyük beğeni topladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Genç Yanlışlıkla İn*ihar Etti! Acı Haber Geldi!

Alanya’da Genç Yanlışlıkla İn*ihar Etti! Acı Haber Geldi!