Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Kozan 'da Çocuklar Serinlemek İçin Sulama Kanalını Tercih Ediyor!

Kozan 'da Çocuklar Serinlemek İçin Sulama Kanalını Tercih Ediyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tarihi bir sıcaklık rekoru kırıldı ve çocuklar serinlemek için sulama kanalını tercih ediyor! Kanal kenarında güneşlenen ve serin sularında yüzen çocuklar, adeta "Çanaklı Plajı"nı keşfettiler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kozan 'da Çocuklar Serinlemek İçin Sulama Kanalını Tercih Ediyor!
KAYNAK: İHA

dana'nın Kozan ilçesinde tüm zamanların Haziran ayı sıcaklık rekoru kırıldı. Meteorolojinin yüksek sıcaklık uyarısı yaptığı bölgede termometreler 44 dereceyi gösterdi. Bu aşırı sıcaklık, özellikle çocukları serinleme arayışına yönlendirdi. Sıcaktan bunalan çocuklar, serinlemek için sulama kanalını tercih etti.

Kozan'da bulunan sulama kanalı, çocuklar arasında popüler bir serinleme noktası haline geldi. Kanal kenarında güneşlenen ve serin sularında yüzen çocuklar, burayı adeta "Çanaklı Plajı" olarak adlandırdı. Sulama kanalının akıntısız olması nedeniyle çocuklar için bir tehlike oluşturmadığı düşünülüyor.

A W220974 04

"Klima Yetmiyor, Kanal Daha Serin!"

Sulama kanalında serinleyen çocuklardan biri olan Erdem Özbolat, "Burası Çanaklı Plajı" diyerek, klimanın yetersiz kaldığını ve kanalın daha serin olduğunu belirtti. Özbolat, "Su akıntılı değil. Bugün çok sıcak. Havuz sıcak, kanal daha serin. Havuza buz atsalar belki gideriz" şeklinde konuştu.

A W220974 03

Güneşin Sıcaklığına Rağmen Eğlencenin Tadını Çıkarıyorlar!

Sulama kanalında yüzen diğer bir çocuk İbrahim Efe Kurtaran ise, güneşin sıcaklığına rağmen eğlendiklerini belirtti. "Güneş ateş gibi, ama yine de çok eğleniyoruz" diyen Kurtaran, çocukların sıcak havalara rağmen eğlencenin tadını çıkardığını dile getirdi.

Sulama kanalında bulunan çocuklar, bahçe sulama hortumlarını merdiven gibi kullanarak ilginç görüntüler oluşturdu.

A W220974 02A W220974 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mayısta en fazla satılan otomobil markaları belli oldu

Mayısta en fazla satılan otomobil markaları belli oldu