Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre İstanbul'da Sağanak Yağış Beykoz'u Vurdu: Yollar Göle Döndü

İstanbul'da Sağanak Yağış Beykoz'u Vurdu: Yollar Göle Döndü

İstanbul'da etkili sağanak yağışlar Beykoz'da yolları göle çevirdi, vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.Trafik yoğunluğu yüzde 51'e yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İstanbul'da Sağanak Yağış Beykoz'u Vurdu: Yollar Göle Döndü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış uyarısının ardından, Anadolu Yakası'nda etkili yağışlar yaşandı. Beykoz başta olmak üzere bazı ilçelerde etkili olan yağışlar, yolları göle çevirdi ve trafikte ciddi aksamalara yol açtı.

İstanbul'da Sağanak Yağış Beykoz'u Vurdu: Yollar Göle Döndü

Beykoz'da Yollar Göle Döndü

Sağanak yağışın etkisiyle Beykoz'da bulunan birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Vatandaşlar ve araç sürücüleri, yolların göle dönmesi nedeniyle zor anlar yaşadı. Özellikle ana arterlerdeki su birikintileri, sürücülerin ilerlemekte güçlük çekmesine neden oldu. Yayalar da yağışa hazırlıksız yakalandıkları için ıslanmaktan kaçınmakta zorlandı.

Trafik Yoğunluğu Yüzde 51’e Yükseldi

Yağış sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından paylaşılan verilere göre, Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğu yüzde 51 seviyelerine yükseldi. Yoğunluk, sürücüler arasında ciddi bir hareket kısıtlaması ve trafik akışında aksamaya yol açtı. Ana arterlerdeki su birikintileri ve yoğun yağış, sürücüler tarafından kontrollü bir şekilde geçilmesine neden oldu.

Yağışlar Devam Edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İstanbul'daki sağanak yağışların akşam saatlerinde de devam etmesi bekleniyor. Vatandaşların ve sürücülerin dikkatli olmaları, olası su baskınlarına karşı önlem almaları öneriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Arkadaşı İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi'yi anlattı

Arkadaşı İsrail'in katlettiği Ayşenur Ezgi Eygi'yi anlattı