Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Çevre Can dostların parklarına özel bakım

Can dostların parklarına özel bakım

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Pako Köpek Eğitim Parkı'nda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Can dostların parklarına özel bakım
KAYNAK: İHA

Kuşadası Belediyesi, köpeklerin sahipleriyle daha keyifli zaman geçirebilmeleri için oluşturulan Pako Köpek Eğitim Parkı'nda bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parktaki eskiyen eğitim ünitelerinin bağlantılarını yenileyerek yıpranan ahşap parçaları değiştirdi.

A W248139 01

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı mahallelerde yıl boyunca eş zamanlı olarak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yürütüyor. Çocuk parklarındaki kent mobilyaları, oyun grupları ve yeşil alanların düzenli olarak bakımını yapan ekipler, evcil hayvanlar için de daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmayı ihmal etmiyor. Bu kapsamda Türkmen Mahallesi'nde 650 metrekare alan üzerine kurulu Pako Köpek Eğitim Parkı'nda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Pako Köpek Eğitim Parkı'nın Özellikleri

Zemini doğal çim kaplı olan ve içerisinde 12 adet köpek oyun ünitesi, banklar ve hayvanların su içmesi için 2 adet suluk bulunan parkta, ilk etapta eskiyen ünitelerin yerine yenileri monte edilmeye başlandı. Sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'deki ender örneklerden biri olan Pako Köpek Eğitim Parkı'nda başlatılan çalışmalar, hayvan severler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi'nden Örnek Proje

Kuşadası Belediyesi, şehirdeki evcil hayvan sahipleri için örnek projeler geliştirmeye devam ediyor. Pako Köpek Eğitim Parkı'nda yapılan yenilikler, kent sakinlerinin ve hayvan severlerin takdirini topluyor. Belediye yetkilileri, bu tür projelerin devam edeceğini ve kent genelinde daha fazla evcil hayvan dostu alan oluşturmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir Tepebaşı'nda icradan satılık 95 m² 2+1 daire

Eskişehir Tepebaşı'nda icradan satılık 95 m² 2+1 daire