Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yaşlı çiftin kaza anı kan donduruyor

Yaşlı çiftin kaza anı kan donduruyor

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda gerçekleşen ve yaşlı bir çiftin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşlı çiftin kaza anı kan donduruyor

Haber Merkezi / Akdeniz Gerçek Görüntülerde, Memiş Günal'ın kontrolündeki otomobilin kavşağa geldiği ve yaklaşık 2 dakika 50 saniye boyunca beklediği görülmekte. Ardından otomobil hareket ediyor ve hızla gelen başka bir araçla çarpışarak yoldan çıkıyor. Kaza sonucunda Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.'nın olaydan 12 gün sonra serbest bırakılması, bizim acımızı daha da derinleştirdi" şeklinde konuştu.

AW008299_02

Kaza, 15 Temmuz akşamı Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana geldi. Emrah Günal ve Ayşenur Kara, anneleri Ünzile Günal (63) ve babaları Memiş Günal'ın (68) kontrolsüz bir kavşaktan geçerken hayatını kaybettiğini ve kazanın aşırı hızlı seyreden diğer araç sürücüsünün de kusurlu olduğunu belirtti. Mahkeme, kazayla ilgili olarak sürücü Doğan Can K. hakkında tutuklama kararı verdi. Ancak Doğan Can K., 12 gün sonra serbest bırakıldı. Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Bu durum acımızı daha da artırdı. Bir gecede hem anne hem de baba kaybettik. Ölenler insanlar, kazada hayatını kaybedenler sokak hayvanları değil. 2 canın bedeli, 12 gün hapiste kalmak olmamalı. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak adalet sistemine güveniyoruz" dedi.

AW008299_06

Kaza, Fethiye Karayolu Korkuteli İmrahor Mahallesi Çevreyolu'nda 15 Temmuz gecesi saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Doğan Can K. yönetimindeki 34 FOU 524 plakalı araç ile Memiş Günal'in idaresindeki 07 RP 950 plakalı araç çarpıştı. Çarpışma sonucunda Ünzile Günal olay yerinde hayatını kaybederken, Memiş Günal yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerası görüntüleri, Günal çiftinin otomobilinin kavşakta beklediği ve hemen sonra yaşanan çarpışmanın anını kaydediyor.

AW008299_03 (1)

AW008299_04

AW008299_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TAKSİCİ, ARAP YOLCU İÇİN KIVIRDI

TAKSİCİ, ARAP YOLCU İÇİN KIVIRDI