Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa Salihli’de Üzüm Bağında Cinay*t: 2 Kişi Tutuklandı

Manisa Salihli’de Üzüm Bağında Cinay*t: 2 Kişi Tutuklandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde üzüm bağında kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülen çiftçi İzzet Doğan’ın katil zanlıları yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa Salihli’de Üzüm Bağında Cinay*t: 2 Kişi Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Manisa’nın Salihli ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, 61 yaşındaki çiftçi İzzet Doğan, üzüm bağında silahla vurularak öldürüldü.

Olayın ardından bölgeye gelen Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğan’ın ateşli silahla öldürüldüğünü tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemede 1 çekirdek ve 1 adet boş kovan bulundu.

Husumet Akrabalar Arasında

Jandarma ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu, Doğan’ın akrabalarıyla aralarında husumet olduğu belirlendi. Husumetli oldukları tespit edilen İ.E. (50), İ.E. (47) ve E.E. (50) isimli şahısların evlerine yapılan aramada, ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirildi.

Şüpheliler Yakalandı

Yapılan aramalar ve kamera kayıtları incelemeleri sonucunda, şüphelilerin S.G. (63) ve E.G. (33) olduğu ortaya çıktı. S.G. İzmir Seferihisar’da yakalanırken, E.G. ise Azerbaycan’ın Bakü kentine gitmek üzereyken Sabiha Gökçen Havalimanında yakalandı. Her iki şüpheli de Salihli’ye getirildi ve araçlarında detaylı incelemeler yapıldı.

Mahkeme Kararı: 2 Tutuklama

Gözaltına alınan 3 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan S.G. ve E.G., tutuklanarak Salihli T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Diğer şüpheli İ.E., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik’te Feci Kaza: Karşıya Geçmek İsteyen Adam Hayatını Kaybetti

Serik’te Feci Kaza: Karşıya Geçmek İsteyen Adam Hayatını Kaybetti