Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Konya'da Çöp Kamyonunun Çarptığı Bisikletli Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya'da Çöp Kamyonunun Çarptığı Bisikletli Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya'nın Meram ilçesinde, çöp toplama kamyonunun çarptığı 10 yaşındaki bisikletli çocuk Osman Talha Bahrıaçık hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Çöp Kamyonunun Çarptığı Bisikletli Çocuk Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Konya'nın Meram ilçesi Harmancık Mahallesi'nde, bu sabah saat 08.45 sıralarında trajik bir kaza meydana geldi. Çakılharmanlar Caddesi ile Harmancık Caddesi kavşağında, 10 yaşındaki beşinci sınıf öğrencisi Osman Talha Bahrıaçık bisikletiyle ilerliyordu. Çakılharmanlar Caddesi'nden Harmancık Caddesi'ne doğru hareket eden küçük çocuğa, H.A. tarafından yönetilen 42 DNR 04 plakalı çöp toplama kamyonu çarptı.

Kaza sırasında Osman Talha Bahrıaçık, çarpmanın etkisiyle kamyonun altında kaldı. Kamyon sürücüsü, çocuğun fark edilmesinin ardından hemen 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine hızla gelen sağlık ve polis ekipleri, acil müdahale gerçekleştirdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, küçük çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Osman Talha Bahrıaçık'ın cansız bedeni, detaylı bir inceleme ve otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis Soruşturması ve Tahkikat

Polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme yaptı. Kazanın sebebini belirlemek ve sorumluları tespit etmek amacıyla geniş çaplı bir tahkikat başlatıldı. Olayın nedenleri ve sorumlular hakkında bilgi toplama çalışmaları devam ediyor.

Bölgedeki Güvenlik Önlemleri

Kaza sonrası bölgedeki trafik akışı bir süreliğine durduruldu. Çöp kamyonunun sürücüsü ve kazaya karışan diğer şahıslarla ilgili soruşturma sürüyor. Yetkililer, kazanın neden olduğu olası hataları ve eksiklikleri belirlemek amacıyla çeşitli güvenlik önlemlerini değerlendiriyor.

Toplumda Yansımalar

Olay, yerel halk arasında büyük üzüntü ve endişeye neden oldu. Aileler, çocuklarının güvenliği için trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, bu tür kazaların önlenmesi için yetkililerden daha fazla önlem ve düzenleme yapılması talep ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Peru'da Orman Yangınlarında 3 Bölgede Acil Durum İlan Edildi

Peru'da Orman Yangınlarında 3 Bölgede Acil Durum İlan Edildi