Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sakarya'daki Fabrika Patlaması: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Sakarya'daki Fabrika Patlaması: 6 Kişi Gözaltına Alındı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda 1 kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi yaralanmıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya'daki Fabrika Patlaması: 6 Kişi Gözaltına Alındı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde Oba Makarna fabrikasında yaşanan patlama, 1 kişinin ölümüne ve 30 kişinin yaralanmasına yol açmıştı. 

Patlama sonrası çıkan yangın, ekiplerin yoğun çabaları sonucunda kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesi sırasında fabrika içerisinde bulunan 27 yaşındaki Mesut Şimay’ın cansız bedeni çıkarıldı. Mesut Şimay, Akyazı ilçesinde toprağa verildi.

6 Şüpheli Gözaltında, Soruşturma Devam Ediyor

Patlamanın ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, olayı araştırmak üzere iki müfettiş görevlendirildiğini açıkladı. Olayın nedeni hâlâ araştırılırken, Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerin de bulunduğu 7 kişi adliyeye ifadeye çağrıldı. İfadelerinin ardından 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, bir kişi ise serbest bırakıldı.

Soruşturma Süreci Hız Kesmeden Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüphelilerin, patlamanın meydana geldiği fabrikanın sahipleri ve yöneticileri olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan bu kişilerin, patlamanın nedenine ilişkin ihmallerinin olup olmadığının araştırılması amacıyla emniyette sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Abdurrahman Ay Liderliğindeki Organize Suç Örgütüne Kuyu-26 Operasyonu

Abdurrahman Ay Liderliğindeki Organize Suç Örgütüne Kuyu-26 Operasyonu