Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursa’da 15 Yıl Hapis Cezası Olan Kaçak Okey Oynarken Yakalandı

Bursa’da 15 Yıl Hapis Cezası Olan Kaçak Okey Oynarken Yakalandı

Bursa’da 15 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Davut D., 10 yıl 8 ay dağlarda çobanlık yaparak kaçtı. Şüpheli okey oynarken yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa’da 15 Yıl Hapis Cezası Olan Kaçak Okey Oynarken Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'da çeşitli suçlardan hakkında 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Davut D., uzun yıllar boyunca dağlarda çobanlık yaparak yakalanmaktan kaçındı. Ancak, bu süre zarfında polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu Bursa şehir merkezinde, arkadaşlarıyla buluşmak üzere geldiği sırada yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yakalanmamak İçin Dağlarda Çobanlık Yapmış

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kaçak şahıslar için yürüttüğü operasyonları aralıksız sürdürüyor. Son olarak, çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Davut D. hakkında yapılan detaylı çalışmalarda, şahsın 10 yıl 8 aydır dağlarda çobanlık yaparak saklandığı ve sabit bir adresinin olmadığı tespit edildi.

Kendini Ağabeyi Olarak Tanıtmış

Yapılan soruşturmada, Davut D.'nin kendisini ağabeyi Ali D. olarak tanıttığı belirlendi. Karacabey ilçesinin Tophisar Köyü'nde çobanlık yaparken, kısa süreliğine Bursa'nın Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'ne geleceği tespit edilen Davut D., arkadaşlarıyla buluşmaya karar verdi.

Mahalle Abluka Altına Alındı

Ekipler, Davut D.'nin geleceği Esenevler Mahallesi'nde geniş çaplı bir operasyon düzenleyerek, mahalleyi abluka altına aldı. Şüpheli, arkadaşlarıyla buluşmak için gittiği bir kıraathanede okey oynarken polis ekipleri tarafından yakalandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Davut D.'nin okey masasında çay içerken yakalandığı görülüyor.

Gözaltı ve Tutuklama İşlemleri

Yakalama işlemi sonrası Davut D., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada ifadesi alınan Davut D., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Şu an cezaevinde bulunan Davut D.'nin, hakkındaki hapis cezasını çekmek üzere işlemleri devam ediyor.

Polis Operasyonları ve Güvenlik Önlemleri

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı operasyonu, kaçakların yakalanmasındaki azim ve kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi. Polis ekipleri, aranan şahıslarla ilgili kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor ve benzer vakalarda da yüksek dikkat ve titizlikle hareket ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gupse Özay’ın “Platonik Aşk” Dizisi Platform Krizi Yaşadı

Gupse Özay’ın “Platonik Aşk” Dizisi Platform Krizi Yaşadı