Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yanlışlıkla 20 Bin Lirasını Çöpe Attı

Yanlışlıkla 20 Bin Lirasını Çöpe Attı

Küçükçekmece'de Sami Gezer'in yanlışlıkla giysi kutusunun yanına bıraktığı 20 bin TL, kimliği belirsiz bir kadın tarafından alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yanlışlıkla 20 Bin Lirasını Çöpe Attı
KAYNAK: İHA

Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde Sami Gezer adlı bir adam, eşinin eski giysilerini bayram namazının ardından Küçükçekmece Belediyesi'ne ait bir giysi kutusunun yanına bıraktı. Ancak yaklaşık yarım saat sonra, 20 bin TL'nin kaybolduğunu fark etti. Durumu polise ve belediye ekiplerine bildirdi.

Güvenlik kameraları incelendi

Polis ve belediye ekipleri, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi. Kameralar, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadının giysi kutusunun yanında bulunan 3 poşeti alıp uzaklaştığını gösterdi.

"Eşimin eski giysilerini arabamızın bagajında unutmuşuz"

Gezer, yanlışlıkla attığı parayı geri getirmesi için kadından şikayetçi oldu. Polis ekipleri ise kadını bulmak için çalışma başlattı. Gezer, konuyla ilgili olarak, "Eşimin eski giysilerini arabamızın bagajında unutmuşuz. İçinde bir miktar para olduğunu sonradan fark ettik. Sabah giysileri bıraktığımız yere gittiğimizde poşetlerin kaybolduğunu gördük. Kameralarda bir kadının poşetleri alıp uzaklaştığını gördük. 20 bin TL'si vardı. Bulan kişiden parayı geri getirmesini rica ediyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Murat Dalkılıç Edda Dora'yı Yolda Bıraktı!

Murat Dalkılıç Edda Dora'yı Yolda Bıraktı!