Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır'da Radar Operasyonu! Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Diyarbakır'da Radar Operasyonu! Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Diyarbakır’da aynı bölge ve saatte hırsızlık yapan bir çete, polis tarafından düzenlenen “Radar” operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan 16 şüpheliden biri 41 yıl, diğeri ise 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile karşı karşıya.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır'da Radar Operasyonu! Hırsızlık Çetesi Çökertildi
KAYNAK: İHA

Diyarbakır’da, belirli bir bölge ve saatte peş peşe hırsızlık olayları yaşandığı tespit edildi. Bu durum üzerine Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, hızlı bir şekilde planlı bir operasyon başlattı. Güvenlik kameraları, şüphelilerin balkonlara tırmanarak, kepenk kilitlerini açıp daire kapılarına girerek hırsızlık yaptığını ortaya koydu.

A W264945 02

Şüphelilerin Yakaladığı Anlar Kamera Kaydında

Polis, düzenlediği “Radar” operasyonu ile suç şüphelilerini sabaha karşı eş zamanlı olarak yakaladı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, şüphelilerin hırsızlık yaparken nasıl hareket ettiğini detaylı bir şekilde ortaya koydu. Çaldıkları eşyaların önce bir depoya sonra ise satıldığı belirlendi.

A W264945 03

Cezalar ve Yasal Süreçler

Gözaltına alınan 16 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucu, şüphelilerden birinin 41 yıl, diğerinin ise 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

A W264945 04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaz aylarında göz sağlığını korumak için öneriler

Yaz aylarında göz sağlığını korumak için öneriler