Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bolu'da Maden Ocağında Feci İş Kazası: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Bolu'da Maden Ocağında Feci İş Kazası: 1 İşçi Hayatını Kaybetti

Bolu'nun Mengen ilçesindeki kömür madeninde yapılan bakım sırasında vagonun kayması sonucu 38 yaşındaki işçi İsa Ceylan hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bolu'da Maden Ocağında Feci İş Kazası: 1 İşçi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: AA

Bolu’nun Mengen ilçesinde kapalı bir kömür madeninde yapılan bakım çalışması sırasında yaşanan kazada, 38 yaşındaki işçi İsa Ceylan yaşamını yitirdi.

Maden Ocağında Korkunç Kaza

Bolu’nun Mengen ilçesi Gökçesu beldesinde, üretime kapalı bir kömür madeninde yapılan bakım onarım çalışması sırasında üzücü bir iş kazası meydana geldi. 38 yaşındaki İsa Ceylan, madendeki vagonun kayması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti.

Ekipler Seferber Oldu

Olayın hemen ardından, diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Madene inen ekipler, yapılan incelemede İsa Ceylan'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Üç Çocuk Babasıydı

Kazanın ardından Ceylan’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mengen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve üç çocuk babası olan Ceylan’ın ani ölümü, ailesi ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da pamuk işlenen tarım fabrikasında yangın çıktı

Hatay'da pamuk işlenen tarım fabrikasında yangın çıktı