Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yalova’da Denizde Kaybolan Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova’da Denizde Kaybolan Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova'nın Armutlu ilçesinde denize açılan iki arkadaş, kanoyla çıktıkları denizde kayboldu. Hüseyin Piner’in cansız bedenine Bursa’nın Mudanya ilçesi kıyısında ulaşıldı. Yücel Coşkun'un arama çalışmaları ise beşinci gününde de devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalova’da Denizde Kaybolan Şahsın Arama Çalışmaları Devam Ediyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

25 Ağustos Pazar akşamı Yalova'nın Armutlu ilçesinde, Hüseyin Piner ve Yücel Coşkun isimli iki arkadaş kanoyla denize açıldı. İkili, saat 17.30 sularında cep telefonları aracılığıyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yardım talebinde bulundu. Fakat, bölgeye hızla intikal eden Sahil Güvenlik ekipleri, kaybolan kişilere ulaşmayı başaramadı ve geniş çaplı bir arama kurtarma operasyonu başlatıldı.

Arama çalışmaları sonucu, Hüseyin Piner'in cansız bedenine Bursa'nın Mudanya ilçesi kıyısında ulaşıldı. Piner’in cenazesi, Adana'nın Ceyhan ilçesine götürülerek, 28 Ağustos Pazartesi günü defnedildi.

yücel coşkun’un arama çalışmaları

Yalova Valiliği ve AFAD Yalova İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen arama çalışmaları beşinci gününde de hız kesmeden devam ediyor. Yalova ve Mudanya açıklarında, Yücel Coşkun'u bulmak için arama faaliyetleri yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Operasyona, 36 unsur ve 108 personel destek verirken, 1 helikopter, 2 dron, 12 bot ve 21 araç kullanılıyor.

arama çalışmalarının kapsamı

Mudanya açıklarında yürütülen arama çalışmaları 17 unsur ve 67 personelden oluşurken, Yalova açıklarında ise 16 unsur ve 41 personel görev alıyor. Ayrıca, arama kurtarma faaliyetlerine Yalova, Bursa ve Sakarya AFAD ekipleri, Sahil Güvenlik, Jandarma JAK, Deniz Polisi su altı ekipleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muhammed Cham kimdir? Nereli? kaç yaşında? Hangi takımdan transfer oldu?

Muhammed Cham kimdir? Nereli? kaç yaşında? Hangi takımdan transfer oldu?