Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Yalova'da Kiracı Ev Sahibinin Cins*l Organını Kesip Polise Teslim Oldu

Yalova'da Kiracı Ev Sahibinin Cins*l Organını Kesip Polise Teslim Oldu

Yalova'da yaşanan olayda kiracı, ev sahibiyle tartıştıktan sonra bıç*kla cins*l organını kesti. Ev sahibi ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Yalova'da Kiracı Ev Sahibinin Cins*l Organını Kesip Polise Teslim Oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Yalova’nın Dere Mahallesi'nde yaşanan olay, büyük bir şok etkisi yarattı. 50 yaşındaki kiracı Adnan S., ev sahibi 69 yaşındaki K.A. ile tartıştıktan sonra, elindeki bıç*kla ev sahibinin cins*l organını kesti. Tartışmanın büyümesiyle kiracı Adnan S., önce yumrukladıktan sonra bıç*kla saldırdı. Olay sonrası, kiracı, ev sahibinin kestiği cins*l organını ağzına sokmaya çalıştı.

Polise Teslim Oldu

Adnan S., olayın ardından polise teslim oldu. Kiracının polise verdiği ifadede, yaşanan olayın aniden geliştiğini ve hakaret üzerine böyle bir eyleme giriştiğini belirtti. Kiracı, cins*l organını kestikten sonra, parçasını ağzına sokmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını söyledi. Olaydan sonra, kiracı, bıç*kla birlikte polis merkezine giderek teslim oldu.

Ev Sahibinin Sağlık Durumu

Olay yerinde ağır yaralanan ev sahibi K.A., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan K.A.'nın tedavi süreci devam ediyor. Ev sahibinin durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi ancak tedaviye alındığı bildirildi.

Kiracı Tutuklandı

Olay sonrası Adnan S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan kiracı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kiracıdan Pes Dedirten İfade

Ev sahibinin cins*l organını kestikten sonra teslim olan Adnan S. polise ifade verdi. Adnan S. “K.A. ev sahibim olur. Ben bahçe katında ikamet ederim, K.A. 2 üst katımda ikamet eder. K.A. tahliye olmam için önceki tarihte icra yoluna başvurmuş ve tahliyemiz kesinleşmişti. Kesinleşmeden sonra kendisi ile kira konusunu konuştuk, icrayı uygulamayacağını, icrayı kaldıracağını söyledi. Yaklaşık 1 yıldan fazla süredir sorunsuz otururum. Bugün eşim beni arayarak, ‘İcra memurları geldi. Evden çıkartacaklarmış bizi' dedi. Ben eve gittiğimde memurlar evden ayrılmıştı. Evde bulunurken eşim televizyonun kablosunu kırmış, ben de tadilat yapmak için kırmızı siyah renkli sapı olan bıç*k ile televizyon kablosunu tamir ediyordum. Evim zemin katta olduğundan ve bahçeyi gördüğünden orada bahçede uğraşan ev sahibim K.A.'yı gördüm. İkametimin kapı ağzına çıktım, o da yanıma geldi. K.'ya ‘Biz zaten anlaşmıştık, bu icra nereden çıktı' dedim. K. bana 'Ben adamın anasını işte böyle s..' dedi. Bu hakaret üzerine bir anda K'ya bir kez yumrukla vurdum. K.A. yakamı tuttu. Elimle onu itekledim, boştaki elimle onun bol olan pantolonunu biraz aşağı ve öne doğru çektim. Diğer elimdeki bıç*kla kemer bölgesinden aşağı doğru kıyafetlerini kestim. Sonra boştaki elimle cins*l organını tuttum. Elimde bulunan kırmızı siyah renkli bıç*kla da cins*l organını kestim. Bu bıç*kla bilerek isteyerek K.'nın yanına gelmedim. İş yaptığımdan elimde unutmuşum. Böyle bir olayın planını yapmadım, bana hakaret edince aniden bu olay gerçekleşti. Bu cins*l organının parçasını ne yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum. Ancak ağzına sokmak istediğimi biliyorum. Ağzı kapalı olduğundan böyle bir şey yapmam mümkün olmadı. K.A. yere düşünce de 'Adamın s... ağzında olmaz yerinde olur' dedim. Olay biter bitmez K.A'yı orada bırakarak hemen elimdeki bıç*kla polis merkezine gelerek teslim oldum. Olay bu şekilde olmuştur, harici bir suçlamayı kabul etmiyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nottingham Forest Liverpool'u 55 Yıl Sonra Anfield'da Mağlup Etti

Nottingham Forest Liverpool'u 55 Yıl Sonra Anfield'da Mağlup Etti