Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Van'da trafik güvenliği için yoğun denetim

Van'da trafik güvenliği için yoğun denetim

Van İl Jandarma Komutanlığı, trafikte can ve mal kaybının önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, 9-16 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan denetimlerde, bin 215 yol kullanıcısına trafik güvenliği eğitimi verildi. 372 okul servis aracı şoförüne de trafik güvenliği eğitimi verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van'da trafik güvenliği için yoğun denetim
KAYNAK: İHA

Denetimlerde ayrıca, 11 bin 750 şahıs ve 8 bin 740 plaka sorgulandı. 231 sürücüye ve araca 253 bin 669 TL idari para cezası uygulandı. Abartı egzoz kullanan ve kamu huzurunu bozan 46 araç ise trafikten men edildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı, trafik güvenliğinin sağlanması ve kaza sayılarının düşürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, trafik kazalarının yoğunlukla meydana geldiği yol kesimlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar yürütülüyor. Ayrıca, sürekli, etkin ve yoğun trafik denetim faaliyetlerine ağırlık veriliyor.

Van İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliği için "Huzurunuz, Mutluluğumuzdur" parolası ile çalışmalarını artan bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlanmış şekilde çıkardılar

İzmir'de sır ölüm: Denizden ayağına bidon bağlanmış şekilde çıkardılar