Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Son Dakika! Dilan Polat Tahliye Edildi!

Son Dakika! Dilan Polat Tahliye Edildi!

Emrullah Erdinç Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildiğini açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son Dakika! Dilan Polat Tahliye Edildi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Emrullah Erdinç Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildiğini açıkladı.

Avukatı Açıkladı

Dilan Polat'ın avukatı Sevinç Horoz sosyal medya hesabından duyurdu. Horoz'un açıklamasında, Tutukluluğun devam kararına karşı Ağır Ceza Mahkemesi'ne yaptığım itiraz kabul edilmiş ve Dilan Polat'ın tahliyesine karar verilmiştir' ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Görsel 2024 08 19 Saat 13.40.58 83Eb9Af7

Kasım ayından bu yana cezaevinde bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye edildiği açıklandı. Polat, lüks yaşamını Instagram üzerinden takipçileriyle paylaşarak tanınmıştı. Engin Polat ile birlikte kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan Polat, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi.

Tahliye Talebi

Dilan Polat'ın avukatları, müvekkillerinin sağlık durumu ve MASAK raporunu gerekçe göstererek birkaç kez tahliye talebinde bulundu. Ancak bu talepler, davanın savcısının da tahliye yönünde talepte bulunmasına rağmen reddedildi. Son gelişmeler doğrultusunda, Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanması talebi kabul edildi ve Polat cezaevinden tahliye edildi.

Engin Polat'ın Durumu

Dilan Polat'ın tahliye haberinin ardından, eşi Engin Polat'ın tutukluluk hali devam ediyor. Engin Polat'ın tutukluluk durumu, Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından da değişmedi. Engin Polat'ın cezaevindeki durumu hakkında henüz bir gelişme bulunmuyor.

Aileden Açıklama

Dilan Polat'ın annesi Şükran Polat, sosyal medya hesabından tahliye haberini "Şükürler olsun" ifadeleriyle paylaştı. Aile, Dilan Polat'ın tahliyesinin ardından rahat bir nefes aldı. Ancak Engin Polat'ın durumu hakkında belirsizlik devam ediyor.

Dfgnjfgm

Detaylar Gelecek...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okul servis ücretlerinde fahiş artış: Velilere hukuki çözüm önerileri

Okul servis ücretlerinde fahiş artış: Velilere hukuki çözüm önerileri