Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin’in yengesinden şok itiraf! İfadesi ortaya çıktı

Narin’in yengesinden şok itiraf! İfadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran olayında tutuklanan yengenin ifadesine göre, olay günü olay yerinde olmadığını iddia etti. İşte detaylara...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin’in yengesinden şok itiraf! İfadesi ortaya çıktı
KAYNAK: İHA

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran olayıyla ilgili yengenin savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Yenge H.G., kaybolma olayının ardından cep telefonunu değiştirdiğini belirtti.

Yengenin İfadesi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde meydana gelen ve büyük üzüntü yaratan olayla ilgili tutuklanan H.G., savcılıktaki ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme karşısında suçlamaları reddeden H.G., olay günü olay yerinde olmadığını savundu.

İfadesinde İddiaları Reddetti

Tutuklanan zanlı H.G., savcılık sorgusunda, kaybolduğu gün Narin'i görmediğini ve olayla ilgisi olmadığını iddia etti. Ayrıca, eşinin kullandığı aracı görmediğini ve Salim ile herhangi bir ilişkisinin olmadığını belirtti.

Cep Telefonunu Değiştirdiğini İtiraf Etti

H.G., savcılık ifadesinde, Narin'in kaybolmasının ardından cep telefonunu değiştirdiğini ve eskisinin evde olduğunu jandarma görevlilerine teslim ettiğini açıkladı. Telefonunun bozuk olduğunu ve camının kırık olduğunu belirterek değişim kararı aldığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adnan Menderes Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındaydı? Siyasi Hayatı?

Adnan Menderes Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındaydı? Siyasi Hayatı?