Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Narin nasıl öld*rüldü? Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Narin nasıl öld*rüldü? Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Tavşantepe'deki cinayetin detayları açığa çıkıyor. Narin'in nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı. C*nayetle ilgili 12 kişi tutuklandı. Narin nasıl öld*rüldü?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin nasıl öld*rüldü? Narin'in ölüm nedeni belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye'yi sarsan ve hala sis bulutlarıyla kaplı olan Tavşantepe'deki cinayetin detayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Cinayetin merkezindeki küçük Narin'in trajik ölümüne dair yeni bilgiler gün ışığına çıkmaya devam ediyor.

Narin nasıl öld*rüldü?

Adli Tıp raporuna göre, genç kız Narin Güran'ın ölüm sebebi boğulma olarak belirlendi. Otopsi sonuçları, cinayetin vahşetini gözler önüne serdi.

Narin, Amcasının Elinde Başlayıp Araç Direksiyonuna Sıçradı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve Eğertutmaz Deresi'nde hayatını kaybeden Narin'in cinayetiyle ilgili detaylar korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Cinayette iz bırakan sıvının, genç kızın amcası Salim Güran'ın elinden araç direksiyonuna ve koltuğuna kadar sıçradığı belirlendi.

Aile İçindeki Şüpheli Sayısı Artıyor

Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 26 zanlıdan 12'si tutuklandı. Tutuklananlar arasında genç kızın amcası, annesi ve abisi de bulunuyor. Yenge Hediye Güran da bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma hala devam ederken, Tavşantepe'deki cinayetin perde arkasındaki gizemlerin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. Detaylar netleştikçe, cinayetin ardındaki gerçekler de gün yüzüne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2025 asgari ücret zammı için 5 tahmin! İlk rakamlar belli oldu

2025 asgari ücret zammı için 5 tahmin! İlk rakamlar belli oldu