Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Diyarbakır'da Narin Güran Cinayetinde İki Kişi Serbest Bırakıldı

Diyarbakır'da Narin Güran Cinayetinde İki Kişi Serbest Bırakıldı

Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında jandarmadaki ifadeleri tamamlanan iki kişi serbest bırakıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diyarbakır'da Narin Güran Cinayetinde İki Kişi Serbest Bırakıldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma derinleşiyor. 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, "suç delillerini yok etme" suçundan tutuklanan Fuat Güran'ın eşi H.G., İ.K. ve Ş.K., jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Fuat Güran'ın eşi H.G., İ.K. ve Ş.K. jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadeleri sonrasında İ.K. ve Ş.K. serbest bırakıldı. H.G.'nin ise savcılıktaki ifadesi hala devam etmekte.

Cinayete İlişkin 11 Kişi Tutuklandı

Cinayetle bağlantılı olarak daha önce Narin'in annesi, ağabeyi, amcaları ve yakınlarından oluşan toplam 11 kişi tutuklanmıştı. Soruşturmanın genişletilerek devam ettiği ve yeni delillerin ışığında zanlıların yargı sürecinin hızlanacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tedavide kullanılıyor: Sülük ihracatından rekor gelir

Tedavide kullanılıyor: Sülük ihracatından rekor gelir