Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kesmediği faturanın 5 katı ceza ödeyen Kabaş’tan Dilan Polat sorusu

Kesmediği faturanın 5 katı ceza ödeyen Kabaş’tan Dilan Polat sorusu

Gazeteci Sedef Kabaş, hapiste olduğu süreçte 5 bin TL’lik bir fatura kesilmediği için 5 misli ceza kesildiğini hatırlatarak, Dilan Polat sorusunu yöneltti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Kesmediği faturanın 5 katı ceza ödeyen Kabaş’tan Dilan Polat sorusu
KAYNAK: Haber Merkezi

Gazeteci Sedef Kabaş, 2022 Mart'ında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" iddiasıyla tutuklanmıştı. İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada "cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla 2 yıl 4 ay hapis cezası verilerek tahliyesine karar verilen gazeteci Sedef Kabaş, cezaevinde olduğu dönemde şirketine yönelik yapılan maliye denetimini detaylı bir şekilde anlattı. Kabaş, maliye tarafından yapılan incelemelerde şirketinin hesaplarının didik didik edildiğini belirterek, sadece 5 bin TL’lik bir ödemenin faturasının kesilmemesii nedeniyle 5 misli ceza ödendiğini vurguladı.

kabaş'tan Dilan Polat sorusu

Kabaş, açıklamalarında Dilan Polat'ın 500 milyon TL’lik dolandırıcılık iddiasına konusuna dikkat çekti. Gazeteci Kabaş, "Hapisteyken şirketime maliye gönderip tüm hesapları didik didik ettiler. Sonuç? 5 bin TL’lik bir ödemenin farurasını kesmemişiz. Hepsi bu! Başka hiç bir şey bulamadılar! 5 misli ceza ödettiler! Dilan Polat’ın dolandırdığı miktar 500 milyon TL! Bakalım, misliyle ödetilecek mi?" dedi.

Dilan ve Engin Polat tahliye oldu!

Gündemden düşmeyen fenomen Dilan Polat ve Engin Polat kara para aklamak suçundan cezaevine girmiş, önce Dilan Polat daha sonra da eşi Engin Polat ve diğer sanıklar da tahliye olmuştu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı başlıyor! Nefesler Tutuldu

Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı başlıyor! Nefesler Tutuldu