Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sultanbeyli Atlaspark AVM'de Yürüyen Merdivenlerden Zemine Düştü

Sultanbeyli Atlaspark AVM'de Yürüyen Merdivenlerden Zemine Düştü

Sultanbeyli'de Atlaspark AVM'de yürüyen merdivenlerden zemine düşen bir kişi ağır yaralandı. Olayın kaza mı yoksa intihar girişimi mi olduğu araştırılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sultanbeyli Atlaspark AVM'de Yürüyen Merdivenlerden Zemine Düştü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Sultanbeyli’de bulunan Atlaspark AVM'de öğle saatlerinde yaşanan korkunç olay, vatandaşlar arasında büyük panik yarattı. 

M.Y. adlı erkek şahıs, alışveriş merkezinin 3’üncü katına çıkarken yürüyen merdivenlerden bir anda zemine düştü. Olay, saat 13.00 civarında meydana gelirken, çevredeki vatandaşlar şoku atlattıktan hemen sonra durumu yetkililere bildirdi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Zemine düşen M.Y., olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından fark edilince sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Hızla olay yerine gelen ambulans ekipleri, ağır yaralanan şahsı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Yaralının durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Polis soruşturma başlattı

Olayın ardından polis ekipleri de hemen bölgeye sevk edildi. Polis, olayın intihar girişimi mi yoksa bir kaza mı olduğunu belirlemek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay anına tanıklık eden vatandaşların ifadeleri alınırken, AVM’deki güvenlik kameralarının incelenmesi de sürüyor.

O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Olayın hemen ardından, bazı vatandaşlar yaşanan panik anlarını ve yaralı M.Y.'nin yerde yattığı anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada da yayılmaya başladı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eğitimcilerden Bakanlığa Tepki! Tasarruf Tedbirleri Yüzünden Okullar Çöplüğe Döndü

Eğitimcilerden Bakanlığa Tepki! Tasarruf Tedbirleri Yüzünden Okullar Çöplüğe Döndü