Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Sevgilimi yoldan çıkardın dedi kızı bacağından vurdu

Sevgilimi yoldan çıkardın dedi kızı bacağından vurdu

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde geçen ay meydana gelen olayda, Kasımpaşa'da bir kişi, iddialara göre sevgilisinin yoldan çıkarttığı genç bir kızı, evine yürüdüğü sırada arkasından yaklaşıp vurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevgilimi yoldan çıkardın dedi kızı bacağından vurdu
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde geçen ay meydana gelen olayda, Kasımpaşa'da bir kişi, iddialara göre sevgilisinin yoldan çıkarttığı genç bir kızı, evine yürüdüğü sırada arkasından yaklaşıp vurdu. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından otel odasında yakalanan şüpheli tutuklandı. Şahısların taksi uygulaması ile saldırıya gittikleri ortaya çıktı.

Olay, Beyoğlu'nun Kasımpaşa semtinde bulunan Kaptanpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz ay yaşandı. Nazlıcan K., gece yarısı arkadaşıyla birlikte evine doğru yürürken, iki şahsın arkasından takip etmeye başladığını fark etti. Şahıslardan biri, bir süre sonra silahını çekerek genç kızı sağ bacağından 2 el ateş ederek vurdu. Saldırgan kaçarken, yaralı genç kız olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kızın durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayın ardından geniş çaplı bir çalışma başlatan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganların aracının plakasını tespit etti. Araç sürücüsü Erhan D.'nin taksi uygulaması şoförü olduğu ve saldırganları Eyüpsultan'dan aldığı belirlendi.

KAVGA2

ÜSTÜNDE RUHSATSIZ TABANCA BULUNDU

Yapılan çalışmalar sonucunda saldırganlar Bünyamin K. (21) ve Yanındaki Yiğit Efe A. (20) olarak tespit edildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, şüpheli Bünyamin K.'yi Sultangazi'deki bir otelde kıskıvrak yakaladı. Şahsın üst aramasında saldırıda kullanılan ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan Bünyamin K., ifadesinde genç kızın kendi kız arkadaşını yoldan çıkarttığını iddia etti. Şahıs, işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAVGA-1

KAVGA4

KAVGA3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılbaşı Bileti Amorti Rakamları: En Çok Hangi Rakam Çıkıyor?

Yılbaşı Bileti Amorti Rakamları: En Çok Hangi Rakam Çıkıyor?